Whiplash

U heeft een whiplash opgelopen tijdens een ongeluk, door toedoen van een ander. Door het letsel heeft u schade opgelopen. Hoe verhaalt u die schade op de aansprakelijke partij?

 

Ontstaan van een whiplash

Een whiplash ontstaat meestal tijdens een auto-ongeval, waarbij een auto achterop een andere auto botst. Door de klap maakt uw hoofd plotseling een snelle, zwiepende beweging.

Sommige mensen komen er gelukkig goed vanaf en houden geen klachten aan het ongeval over, maar anderen krijgen nek-, hoofd- en/of rugpijn. Ook komen klachten als vermoeidheid, concentratieproblemen en slaapproblemen voor.

Schadevergoeding

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u recht op een vergoeding van alle schade.

U heeft extra kosten moeten maken voor bijvoorbeeld medische onderzoeken, u heeft mogelijk inkomen gemist omdat u niet kon werken, u heeft emotionele schade opgelopen door het ongeluk en u krijgt te maken met juridische kosten. Al deze kosten kunnen we verhalen op de aansprakelijke partij, waardoor we u ook gratis kunnen helpen.

Met verschillende medische en juridische factoren stellen we de whiplash schadevergoeding vast.

  • Hoe lang duurt het voordat u genezen bent van de whiplash?
  • Kunt u wel volledig herstellen?
  • Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door uw klachten?
  • Ondervindt u verder nog hinder van de whiplash, bijvoorbeeld thuis?

Letselschade advies aanvragen

Een letselschadezaak is vaak behoorlijk complex en kost veel tijd. Niet alleen moet de aansprakelijkheid worden vastgesteld, ook moet worden gekeken wat de blijvende letselgevolgen zijn. Vervolgens moet de letselschadezaak worden afgehandeld.

Heeft u whiplash letselschade opgelopen en is iemand anders daar verantwoordelijk voor? Dan kunnen wij u helpen met de schadevergoeding. Onze hulp is vrijwel altijd kosteloos, omdat we de gemaakte kosten ook kunnen verhalen op de aansprakelijke partij.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ons? Bel dan naar 0252 – 701 108 of stuur ons een mail op info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin uw situatie, dan nemen wij spoedig contact met u op om een adviesgesprek met u in te plannen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen