Letselschade

Heeft u letsel opgelopen in het verkeer, op het werk, tijdens sport en spel, door toedoen van een dier, door gebrekkige wegen of paden, of door een gebrekkig product? DB Letselschade kan u in de meeste gevallen geheel kosteloos bijstaan.

 

Door een ongeluk in het verkeer, op het werk of op straat kunt u letselschade oplopen. En ook al is het ongeluk nog zo klein, het letsel is soms aanzienlijk en de schade daarmee ook.

Letselschade claimen

Als u door schuld van een ander letselschade oploopt, kunt u een schadeclaim indienen. Dit houdt in dat de verantwoordelijke de letselschade vergoedt. Die vergoeding bestaat dan uit extra kosten die gemaakt zijn, eventuele inkomsten die u gemist heeft, mogelijke immateriële schadevergoeding (smartengeld) en compensatie van juridische kosten. DB Letselschade helpt u letselschade claimen bij de aansprakelijke partij.

Waarom een letselschade specialist?

De vergoeding van letselschade verloopt via een letselschadezaak. Omdat de berekening en de schadeclaim beiden complex zijn, schakelen slachtoffers vaak een letselschade advocaat of specialist in. DB Letselschade ondersteunt en adviseert slachtoffers en begeleidt hen tijdens de letselschadezaak. Dit is in bijna alle gevallen geheel kosteloos, omdat de kosten voor de gemaakte uren worden ingediend bij de aansprakelijke partij.

Soorten letsel

Wilt u meer weten over de hulp die we kunnen bieden per letseltype? Kijk dan voor meer informatie in het menu rechts. U vindt hier informatie over letsel door een arbeidsongeval, brandwonden, een dwarslaesie, hersenletsel, hondenbeten, medische fouten of een whiplash.

Staat uw letsel niet in het overzicht? Dan betekent dat niet dat u geen schadevergoeding kunt krijgen. Voor meer informatie over uw specifieke letsel kunt u gratis contact opnemen met ons. Bel naar 0252 – 701 108, mail naar info@db-letselschade.nl of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Contactformulier invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.