Dwarslaesie

Als u een dwarslaesie oploopt, verandert dit uw leven ingrijpend. De letselschade is bij een dwarslaesie erg groot. Hoe verhaalt u de schade op de aansprakelijke partij?

 

Gevolgen

Dwarslaesie letselschade is vaak enorm, omdat het ongeval een grote impact op het leven van u en uw gezin heeft. Slachtoffers hebben verlamming van de benen en soms ook van de armen. Hierdoor hebben zij de rest van hun leven extra zorg nodig en zijn zij afhankelijk van een rolstoel.

Letselschade claim indienen

Samen met een letselschade specialist kunt u de opgelopen schade door de dwarslaesie laten vergoeden door de verantwoordelijke. Die schadeclaim omvat zowel materiële als immateriële schade (smartengeld). We kijken bijvoorbeeld naar:

  • Kosten voor evt. aanpassingen in huis
  • Ziekenhuiskosten
  • Revalidatiekosten
  • Huishoudelijke hulp
  • Vergoeding voor psychische en emotionele schade

Ook kunnen we de juridische kosten voor het aanspannen van de letselschadezaak bijna altijd volledig verhalen op de verantwoordelijke partij. Onze hulp is dan ook in vrijwel alle gevallen gratis.

Gratis adviesgesprek

Als u een letselschadezaak wilt starten tegen de verantwoordelijke voor het ongeval, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Wat kan ik vergoed krijgen? Wat zijn de juridische kosten?

Wij beantwoorden al uw vragen graag in een vrijblijvend intakegesprek. Dit kost u niets. We bespreken tijdens het gesprek uw situatie, de toedracht van het ongeval en het verloop van een letselschadezaak.

Wilt u een gratis adviesgesprek met ons? Bel dan naar 0252 – 701 108 of mail ons op info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin uw situatie, dan nemen wij spoedig contact met u op om een adviesgesprek met u in te plannen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen