Over ons


De drijvende kracht achter DB Letselschade ben ik, Ruth den Breejen- van Dijk. DB Letselschade is gevestigd in Lisse, het hart van de Duin- en Bollenstreek.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest voor de grootste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland. Hier heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan. Naast de inhoudelijke behandeling van vele, vaak zware, dossiers heb ik geparticipeerd in het Project ‘Aquarius’, een project waarbij het slachtoffer daadwerkelijk centraal gesteld wordt in het letselschadeproces. Daarnaast heb ik cursussen gegeven aan nieuwe collega’s op mijn specialismen.

De reden dat ik DB Letselschade heb opgezet is om meer kwaliteit te kunnen leveren voor u als cliënt. In de letselschadebranche wordt veel geroepen dat het slachtoffer centraal moet staan, de daadwerkelijk uitvoering hiervan blijft echter vaak achterwege.

Bij DB Letselschade is dit echter geen kreet maar een credo! U als cliënt kan op alle mogelijke manieren inspraak hebben in hoe u de zaak geregeld zou willen zien. Uiteraard zal ik u hierbij adviseren en begeleiden.

DB Letselschade is daadkrachtig, ontzorgt, werkt efficiënt en is resultaat gericht.

 

 

 

 

Ik verneem graag waarbij ik u van dienst kan zijn
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.