Assurantietussenpersonen

DB Letselschade werkt ook samen met assurantietussenpersonen. Of u nu een particuliere klant heeft met letselschade of een bedrijf als klant dat juridische bijstand nodig heeft, wij helpen u graag.

 

Uw klant is een particulier

Particuliere klant van assurantietussenpersonen

Heeft uw klant letsel opgelopen maar heeft hij of zij geen letseldekking op zijn rechtsbijstandpolis? Of heeft uw klant helemaal geen rechtsbijstandsverzekering?

DB Letselschade kan uw klant deskundig en geheel kosteloos bijstaan.

Uw klant is een bedrijf

Bedrijf als klant van assurantietussenpersonen

Wordt uw klant aansprakelijk gesteld voor schade en heeft deze geen aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)? Of heeft uw klant hulp nodig bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst?

DB Letselschade kan uw klant hierbij helpen. Wij verlenen juridische bijstand op maat.

Meer weten?

Uiteraard kunt u uw klanten met een rechtsbijstandverzekering ook naar DB Letselschade verwijzen. Wij hebben ervaring met allerhande letselschadezaken. DB Letselschade biedt uw klanten kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 701 108, te mailen naar info@db-letselschade.nl.

Ook kunt u via onderstaand formulier direct de zaak van uw klant aan ons melden. Wij nemen dan contact met u op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Meld hier de zaak van uw klant