Hersenletsel

Hersenletsel kan verschillende oorzaken hebben. Dit type letsel heeft vaak verregaande gevolgen voor uzelf en uw gezin.

 

Letselschade claimen

Als u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, kunt u diegene hiervoor aansprakelijk stellen. Afhankelijk van uw situatie, onderzoeken we in hoeverre de andere partij aansprakelijk is en welke schade u precies geleden heeft.

U kunt bijvoorbeeld verminderd arbeidsgeschikt of volledig arbeidsongeschikt raken, u komt voor medische kosten te staan en u en uw gezin hebben ook emotioneel te lijden onder uw situatie.

Gratis hulp

Letselschadespecialisten kunnen slachtoffers bijna altijd gratis helpen, omdat ook de juridische kosten op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden. Het inschakelen van een letselschade specialist is voor u dan ook waarschijnlijk kosteloos.

Vragen en advies

Als u een letselschadezaak wilt starten tegen de aansprakelijke partij, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Welke schade kan ik vergoed krijgen? Kost de juridische hulp mij zelf nog geld? Hoe lang duurt een dergelijke zaak?

DB Letselschade beantwoordt al uw vragen graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Dit is helemaal gratis en u zit nergens aan vast. We bespreken uw situatie en bespreken hoe een letselschadezaak in zijn werk gaat.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ons? Bel ons dan op 0252 – 701 108 of stuur een mail naar info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin uw situatie, dan nemen wij spoedig contact met u op om een adviesgesprek met u in te plannen.

Gratis adviesgesprek aanvragen