Verzekeraars

DB Letselschade biedt verschillende diensten aan verzekeraars. Hieronder vindt u een overzicht van wat we voor u kunnen doen.

 

Cliëntenbezoeken conform de GBL

Cliëntbezoek voor verzekeraars

DB Letselschade verricht voor verzekeraars deelopdrachten in de vorm van het afleggen van een bezoek. DB Letselschade bestudeert het dossier, legt het bezoek af, maakt hiervan een verslag en stelt de schadestaat op.

Dit alles conform de vereisten van de GBL en tegen een scherp tarief.

Dossierbehandeling en -regeling

Inhoudelijke dossierbehandeling

DB Letselschade behandelt in opdracht van verzekeraars dossiers. Deze dossiers kunnen zich in een beginstadium, midden in de behandeling of reeds in de eindfase bevinden.

We zijn gespecialiseerd in het regelen van complexe en langlopende dossiers: knopen doorhakken en dossiers afhandelen met de meest optimale uitkomst voor de cliënt

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen doen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 701 108 of te mailen naar info@db-letselschade.nl.

Ook kunt u via onderstaand formulier direct een aanvraag bij ons doen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Gratis en vrijblijvend een gesprek aanvragen