Brandwonden

Diverse ongevallen kunnen brandwonden tot gevolg hebben. Doordat uw huid een bepaalde tijd aan ernstige hitte is blootgesteld, is deze serieus beschadigd.

 

Ontstaan van letselschade brandwonden

Het oplopen van brandwonden letselschade kan verschillende oorzaken hebben. Iemand kan bijvoorbeeld een hete koffie- of theepot over u heen laten vallen, u kunt brandwonden oplopen door een niet goed beveiligde machine op uw werk of u loopt letsel op tijdens een verkeersongeluk dat veroorzaakt werd door een ander. Om een letselschade claim in te kunnen dienen, dient de oorzaak buiten uw schuld om te liggen.

Impact

Het oplopen van brandwonden kent direct al vele gevaren. De wond kan infecteren, u heeft een verhoogde kans op uitdroging en zelfs longen en nieren kunnen beschadigd zijn geraakt.

Maar ook als de oorzaak van het ongeluk al verder in het verleden ligt, kan het letsel u nog parten spelen. U heeft pijn en u heeft misschien moeite met slapen of zich concentreren, omdat het ongeval u emotioneel bezighoudt. Hierdoor kunt u minder of zelfs helemaal niet meer werken.

De impact van brandwonden letselschade is dan ook groot, zowel fysiek als psychisch. Met letselschade brandwonden claim kunt u de aansprakelijke alle schadeposten laten vergoeden, dus materiële en immateriële schade (smartengeld).

Letselschade claimen

Heeft u brandwonden letselschade opgelopen en is iemand anders daar verantwoordelijk voor? Dan kunt u de kosten van de schade op de aansprakelijke partij verhalen. DB Letselschade helpt u graag met uw letselschadezaak. Onze hulp is vrijwel altijd gratis, omdat we de gemaakte kosten ook kunnen verhalen op de aansprakelijke partij.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met ons? Neem dan contact door te bellen naar 0252 – 701 108 of  te mailen naar info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin uw situatie, dan nemen wij spoedig contact met u op om een adviesgesprek met u in te plannen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen