Verkeersongeval

Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval staat uw leven op zijn kop. Het ongeval heeft vaak vervelende en langdurige gevolgen. U heeft letsel opgelopen met bijkomende kosten. Als u zelf niet de veroorzaker bent van het ongeval kunnen wij al uw kosten verhalen op de aansprakelijke partij.

 

De schade verhalen

Behandeling en het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij is kosteloos. DB Letselschade voert vrijblijvend een eerste gesprek met u. Hierin bespreken we:

  • Wat er is gebeurd
  • Welk letsel u heeft
  • Welke behandelingen u moet ondergaan
  • Hoe het thuis en op uw werk gaat
  • Welke kosten er gemaakt zijn

Daarna bespreken we samen de juridische mogelijkheden en starten we met een letselschadezaak om de door het verkeersongeval opgelopen schade op de aansprakelijke partij te verhalen.

Is uw dossier al elders in behandeling?

Het kan natuurlijk ook zijn dat u na het verkeersongeval al in contact bent gekomen met een andere letselschade specialist of zelf probeert een letselschadezaak aan te spannen, maar dat u niet tevreden bent over de gang van zaken.

U kunt op elk moment tijdens de behandeling van uw letselschadezaak een beroep doen op de expertise van DB Letselschade. Wordt uw dossier niet tijdig opgepakt? Is het eindvoorstel niet naar uw zin? Heeft u geen goed gevoel bij de samenwerking met uw huidige letselschade advocaat? 

Wij kijken graag samen met u wat er anders en beter kan.

Gratis juridische hulp inschakelen

Wilt u kosteloos juridische hulp bij uw letselschadezaak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek door te bellen naar 0252 – 701 108 of een mail te sturen naar info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin uw situatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zonder verplichtingen!

Kosteloos advies aanvragen