Overige diensten

DB Letselschade is niet alleen letselschadespecialist bij particuliere letselschadezaken. U kunt ook voor onderstaande diensten bij ons terecht.

 

Geschil met uw verzekeraar

Heeft u een geschil met uw eigen verzekeraar over de uitleg van de polisvoorwaarden, wil de verzekeraar geen verzekering met u afsluiten of weigert de verzekering tot uitkering over te gaan? DB Letselschade helpt u graag om tot een oplossing te komen. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of vul het formulier onder aan de pagina in.

Second opinion

Heeft u op dit moment een letselschadezaak lopen en bent u niet tevreden met de behandeling van uw zaak? Heeft u het gevoel dat er dingen anders moeten of beter kunnen? In dat geval kunt u bij DB Letselschade terecht voor een second opinion. DB Letselschade beoordeelt uw zaak en neemt deze wanneer u dat wilt helemaal over. Vraag kosteloos een gesprek aan via de contactpagina of gebruik het aanvraagformulier onder aan de pagina.

Verweer aansprakelijkheidstelling

Wordt u aansprakelijk gesteld voor letselschade, maar bent u niet verantwoordelijk? In sommige gevallen is er sprake van een ongelukkige samenloop van omstandigheden en kan de aansprakelijkheidstelling worden afgewend. DB Letselschade helpt u bij het verweer en adviseert u op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag gratis een adviesgesprek aan via het formulier onder aan de pagina.

Deelopdrachten

Behartigt u de belangen van een letselschadeslachtoffer, maar kunt u versterking gebruiken om de kwaliteit van uw dienstverlening zo hoog mogelijk te houden? DB Letselschade neemt ook deelopdrachten aan en ondersteunt u graag, zodat we samen kwaliteit en continuïteit voor het slachtoffer kunnen blijven garanderen. Interesse? Neem dan contact met ons op via 0252 – 701 108, mail naar info@db-letselschade.nl of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Vrijblijvend gesprek aanvragen