Loonvordering

Heeft een van uw werknemers letselschade opgelopen, dan heeft dit niet alleen een enorme impact op het slachtoffer, maar ook op u als bedrijf. U krijgt te maken met loondoorbetaling en een intensief en prijzig reïntegratietraject.

 

Loonvordering letselschade

Als u een werknemer met letselschade heeft, krijgt u te maken met loondoorbetaling en reïntegratiekosten. Werkgevers zijn zich er vaak niet van bewust dat het mogelijk is om die schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Die schadevergoeding bestaat niet alleen uit het nettoloon, maar bijvoorbeeld ook uit het vakantiegeld. 

Verder kunt u verschillende reïntegratiekosten op de aansprakelijke partij verhalen:

  • Begeleiding van de bedrijfsarts
  • Aanpassing van de werkplek
  • Extra vervoerskosten
  • Om- en bijscholing

Juridische assistentie bij de letselschadezaak

Lang niet alle werkgevers beschikken over de juridische kennis om na te gaan waar het bedrijf precies recht op heeft en hoe een letselschadezaak opgezet moet worden. DB Letselschade adviseert en ondersteunt deze bedrijven en helpt ze loon- en reïntegratiekosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarnaast kunnen we ook uw door letsel getroffen werknemer helpen een particuliere letselschadezaak aan te spannen.

Heeft uw bedrijf interesse in juridische hulp bij een letselschadezaak? Neem dan contact op met DB Letselschade door te bellen naar 0252 – 701 108 of mail naar info@db-letselschade.nl.

U kunt hieronder ook direct een aanvraagformulier indienen. Omschrijf hierin de situatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis.

Kosteloos advies aanvragen